FC Barcelona RSS

Dagelijks alle FC Barcelona RSS berichten selectief voor jou verzameld!

Former Barça stars in awe of the New Camp Nou

Juliano Belletti, José Maria Bakero, Juan Manuel Asensi and Steve Archibald talk about the new stadiumEl Nou Camp Nou segueix aplegant elogis al voltant de la família blaugrana. En aquest sentit, diversos exjugadors que han estat importants en la història del Barça han considerat espectacular el nou Estadi. “És un pas important per tal de ser una referència”, assegura Belletti. José Maria Bakero també destaca la sensació de pressió cap als jugadors que donarà la nova cobertura: “La gent estarà més a sobre dels jugadors al se un estadi més tancat”. La possibilitat de contemplar la…

Lees verder op FC Barcelona News: Former Barça stars in awe of the New Camp Nou

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *