Dagelijks alle FC Barcelona RSS berichten selectief voor jou verzameld!

Ivan Rakitic is Barça’s high performance spark plug

The tireless Croatian midfielder has opened the scoring nine times since joining the team and has now surpassed last year’s goal total Second child just arrived Rakitic and his wife, Raquel Mauri had their second child, Adara, on Sunday morning. The midfielder spread the news via social media. Congratulations, Ivan! [[DES_1]]Ivan Rakitic continues to prove he was a great pickup.After coming over from Sevilla prior to last season, the Croatian midfielder has solidified his place as on of Luis Enrique’s go-to players. A staple in the Catalan midfield, Rakitic is sixth on the team…

Lees verder op FC Barcelona.com: Ivan Rakitic is Barça’s high performance spark plug

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *