Dagelijks alle FC Barcelona RSS berichten selectief voor jou verzameld!

BREKEND: OM eist 3,5 jaar cel tegen Rai Vloet

Het Openbaar Minsterie heeft 3,5 jaar cel geeist tegen voetballer Rai Vloet. In november 2021 veroorzaakte hij een dodelijk ongeval op de snelweg. Ook bleek hij onder invloed te zijn van alcohol. Een kindje van vier jaar kwam hier bij om het leven. Volgens de officier van justitie heeft Vloet zich schuldig gemaakt een ‘roekeloos […]

The post BREKEND: OM eist 3,5 jaar cel tegen Rai Vloet appeared first on Voetbal4u.com.

Related: stiff person syndrome symptoms, mrm natural egg white protein uk, planet fitness purpose, regus office space cost, bosch hammer drill bits for concrete, violin summer camps 2023, carmino 4 person dining set, tree removal charlotte, nc cost, white matcha vs green matcha, taxi from heathrow terminal 3, dewalt dcd771c2 torque, blue star water dispenser service center, hampton pinckney homes for sale, vintage garfield merchandise, aquasana clean water machine troubleshooting,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *