FC Barcelona RSS

Dagelijks alle FC Barcelona RSS berichten selectief voor jou verzameld!

‘Hij verbood Ferrari’s, dus kocht ik een fucking Ferrari’

Zlatan Ibrahimovic maakte jarenlang als speler furore op de velden. Maar ook buiten het veld viel hij op. Zo schond hij als speler van FC Barcelona al snel een regel van de toenmalige coach Pep Guardiola.

“Op de eerste dag dat ik bij de club kwam zei hij tegen mij: ‘Denk eraan, spelers komen hier niet in hun Ferrari naar de training’. Dus de dag erop kocht ik een fucking Ferrari”, vertelt Ibrahimovic in een interview aan het Spaanse Marca. Ook vertelt de Zweedse legende een anekdote over het Engelse Arsenal.

Zo mocht Ibrahimovic op proef komen bij de Engelse grootmacht. “Ik mocht op stage komen bij Arsenal, maar daar doe ik niet aan. Ik doe niet aan proefperiodes, want ik ben de beste”, aldus Ibrahimovic.

Het bericht ‘Hij verbood Ferrari’s, dus kocht ik een fucking Ferrari’ verscheen eerst op Voetbalvisie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *