FC Barcelona RSS

Dagelijks alle FC Barcelona RSS berichten selectief voor jou verzameld!

‘PSV richt zich tot Roger Schmidt’

PSV overweegt om deze zomer uit te pakken met de komst van Gianluca Prestianni. De 18-jarige rechtsbuiten staat onder contract bij Benfica en heeft zich daar bij veel meer clubs in de belangstelling gespeeld.

Dat schrijft PSV-watcher Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad dinsdagmiddag. De Eindhovenaren kunnen de banden aanhalen met hun oud-trainer Roger Schmidt, die het voor het zeggen heeft in Lissabon. Vooralsnog speelde Prestianni vooral zijn duels bij de beloftes van Benfica, Schmidt gunde hem in de hoofdmacht slechts drie minuten tijdens een invalbeurt.

Om vlieguren te laten maken staat de Portugezen open voor een verhuur van het Argentijnse talent, dat afgelopen winter voor liefst 9 miljoen euro over kwam van Vélez Sarsfield. PSV zou hier graag gebruik van maken, waarbij een optie tot koop niet valt uit te sluiten. Grootmacht als Real Madrid en FC Barcelona waren afgelopen winter ook in de markt voor Prestianni, die naast de Argentijnse ook over de Italiaanse nationaliteit beschikt.

Het bericht ‘PSV richt zich tot Roger Schmidt’ verscheen eerst op Voetbalvisie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *