FC Barcelona RSS

Dagelijks alle FC Barcelona RSS berichten selectief voor jou verzameld!

‘Ajax dreigt de fout in te gaan met Josip Sutalo’

Alex Kroes is van plan om deze zomer afscheid te nemen van veel Mislintat-aankopen. Zo ook van de Kroatische verdediger Josip Sutalo. Volgens journalist Tomislav Filipovic van Sport Klub TYV zouden de Amsterdammers een blunder van jewelste maken als ze de Kroaat verkopen. ‘Doe het niet, Alex Kroes’, roept hij op.

In een interview met Ajax Showtime zegt Filipovic, die zichzelf een fan van Ajax noemt: “Het zou echt een enorme fout zijn om hem (Sutalo, red.) nu te verkopen. Ik geloof dat de critici volgend seizoen anders over hem zullen praten. Van zwarte eend naar zwaan, zeg maar. Hij zou kunnen profiteren van de steun van de supporters. Ik hoop alleen maar dat deze hele situatie niet te moeilijk voor hem was.”

Volgens de journalist lagen de problemen van de Amsterdammers in het voorbije Eredivisie-seizoen absoluut niet aan Sutalo… “Mijn mening is dat Ajax fysiek niet opgewassen was tegen veel teams in de Eredivisie. De verdediging zag er ook veel slechter uit, omdat het middenveld verdedigend een puinhoop was. Ook met vijf verdedigers lukte het niet, omdat het niet stond op het middenveld. Sutalo had het beter kunnen doen, hij is meegegaan in de malaise.”

Het bericht ‘Ajax dreigt de fout in te gaan met Josip Sutalo’ verscheen eerst op Voetbalvisie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *