FC Barcelona RSS

Dagelijks alle FC Barcelona RSS berichten selectief voor jou verzameld!

‘Oranje heeft daardoor veel minder kans gekregen’

Rafael van der Vaart baalt van het feit dat Oranje het dit EK moet doen zonder haar sterspeler Frenkie de Jong. Toch voorziet hij wel een mooi toernooi voor het Nederlands elftal.

Het wegvallen van Frenkie is volgens Van der Vaart een aderlating voor het Nederlands elftal. “Het zorgt ervoor dat we een stuk minder kans hebben om te winnen”, laat hij optekenen door de NOS. Toch ziet de oud-international een lichtpuntje: Memphis. “Hij maakt wel een heel goede indruk.”

Van de Vaart zet zijn geld overigens niet op Oranje. “Ik verwacht en hoop dat we de halve finale halen en met een beetje mazzel komen we nog verder. Maar als ik moet kiezen, zeg ik Duitsland.” De oud-prof, die zelf onder meer speelde voor Hamburger SV, meent dat de Duitsers zich geweldig kunnen focussen. “Ik heb er zo lang gespeeld en gewoond, dat zit gewoon in de cultuur.”

Het bericht ‘Oranje heeft daardoor veel minder kans gekregen’ verscheen eerst op Voetbalvisie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *