FC Barcelona RSS

Dagelijks alle FC Barcelona RSS berichten selectief voor jou verzameld!

‘Feyenoord staat erg sterk in onderhandelingen’

Lazio Roma zou deze zomer willen uitpakken met de komst van Calvin Stengs. Hier maakt de journalist Gianluca di Marzo melding van.

Ze raken daar raken zowel Luis Alberto als Felipe Anderson kwijt. Waar de eerste speler naar het Qatarese Al-Duhail vertrekt, heeft Anderson ervoor gekozen om terug te keren naar zijn geboorteland Brazilië. Het zorgt ervoor dat het Italiaanse clubbestuur hard werkt aan een oplossing.

Lazio is naar verluidt zeer gecharmeerd van de kwaliteiten van Stengs en verwacht dat de Nederlander in de Serie A eveneens hoge ogen kan gooien. Stengs speelde afgelopen seizoen 29 wedstrijden in de Eredivisie, waarin hij goed was voor zes doelpunten en twaalf assists. Bovendien viel hij positief op in de Champions League.

De 25-jarige Stengs maakte een jaar geleden pas de overstap naar Feyenoord. Dennis te Kloese legde met Feyenoord 6 miljoen euro neer om de creatieveling naar De Kuip te halen. De Oranje-international zette destijds zijn handtekening onder een contract tot medio 2027.

Voor Lazio wordt het dan ook ingewikkeld om hem los te weken. Het is daarbij ook de vraag hoe Stengs zijn eigen toekomst ziet. Door het vertrek van Arne Slot en de komst van Brian Priske kan er iets veranderd zijn aan zijn plannen. Naar verwachting zal er snel duidelijkheid komen.

Het bericht ‘Feyenoord staat erg sterk in onderhandelingen’ verscheen eerst op Voetbalvisie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *