FC Barcelona RSS

Dagelijks alle FC Barcelona RSS berichten selectief voor jou verzameld!

‘Stunttransfer lonkt voor Ajax-flop Borna Sosa’

Borna Sosa zou in de belangstelling staan van het Italiaanse Napoli. Met dit nieuws pakt het medium Corriere dello Sport vandaag uit.

Hij werd vorig zomer op het laatste moment nog aangetrokken door Mislintat, maar kon nimmer overtuigen. Daarnaast was de linksback nog betrokken in mogelijke belangenverstrengeling van de Duitse voetbalbestuurder, maar dat liep voor Mislintat uiteindelijk met een sisser af.

“Op tafel ligt een idee uit Nederland: Borna Sosa , 26 jaar oud, linksback van Ajax en Kroatië, die Italië zal uitdagen op het Europees Kampioenschap”, klinkt in het Italiaanse sportkatern. Atonio Conte, die komend seizoen de nieuwe manager is van Napoli zou Sosa ‘bijzonder waarderen’.

De 26-jarige Sosa kwam dit seizoen tot 25 duels voor Ajax, maar mag uitkijken naar een nieuwe club. De Kroaat is echter niet de enige Mislintat-aankoop die mag vertrekken uit Amsterdam. Onlangs schetste Ajax-watcher Mike Verweij in De Telegraaf dat slechts drie aankopen van de Duitser aan mogen blijven. Dat zou gaan om doelman Diant Ramaj en middenvelders Branco van den Boomen en Sivert Mannsverk.

Het bericht ‘Stunttransfer lonkt voor Ajax-flop Borna Sosa’ verscheen eerst op Voetbalvisie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *